Search for:

BRS Sandnes AS ble startet i Sandnes i 1995. Fra å være en liten spesialist med hoved tyngde rettet mot privat markedet, har BRS Sandnes vokst til å bli Sør-Vestlandets største spesialforretning av underholdning til bil, båt og større kjøretøy. Vi leverer i dag utstyr til en stor del av bilbransjen på Sør-Vestlandet, og har høy kompetanse på spesifikke bilmerker.

Bilde fra butikken BRS Sandnes.

Av utstyr som leveres kan vi nevne Navigasjon, DAB+ radioer, bilalarmer/sporingsenheter, Defa bilvarme, bil forsterkere og bil høyttalere.

Vi leverer også multimedia enheter og skreddersydde løsninger for integrasjon mot ditt eksisterende system i bilen. Det være seg DAB+ radio, Blåtann handsfree og musikk avspilling eller ryggekamera systemer, vi har løsninger til de fleste bilmerker.

Er du på utkikk etter å oppgradere din Bobil med god lyd eller navigasjon, ta kontakt. Vi har løsningen for deg. Har du muligheten for å komme innom i butikken, har vi utstilt Navigasjon og kamera systemer utviklet spesielt med tanke på bobil. Vi har også skreddersydde utprøvde løsninger om du ønsker å oppgradere høyttalerne til de fleste bilmerker.

BRS Sandnes har ett av Norges største utvalg av marine radio, marine høyttalere og marine forsterkere fra anerkjente produsenter som JL Audio, Kicker Fusion og Hertz. Vi har ett stort utvalg i butikken, og en egen utstilling hvor du kan se og høre forskjellen på de forskjellige produktene.

Bilde av installasjon av lydanlegg i båt.

Vi har også isolasjon/materiale for lyd demping fra Dynamat som du kan bruke i skott og motor luker for å dempe vibrasjoner og støy.

BRS Sandnes har stor monterings hall og dyktige montører som alle har glødende interesse for god lyd og multimedia til bil. Vi utfører alt fra enkle monteringer av en bilradio eller ett høyttaler par, til intrikate løsninger av utstyr integrert mot bilens originale system. Vi har kodeverktøy til flere bilmerker, og høy kompetanse på integrering av bilspesifikt utstyr.

Vi er veldig stolte av at vi i flere år har vært og er grossist for anerkjente merker som Alpine, JL-Audio, Kicker, Dynamat og Stinger, I tillegg til DAB+ Adapteret Anywave som er utviklet og produsert i Norge.

Alpine Logo

JL Audio Logo

Kicker Logo

Dynamat Logo

Stinger Logo

Anywave Logo