MS-WB670 HIDE AWAY STEREO

0100234600

6 599,-

Apollo WB670 har viktige nyskapninger og teknologiske nyvinninger fra Apollo RA670.
Produktinformasjon "MS-WB670 HIDE AWAY STEREO"

SUMMEN AV INNOVATIV LYDINNOVASJON

Båtstereoen Apollo WB670 har viktige nyskapninger og teknologiske nyvinninger fra Apollo RA670, ombygd i en kompakt, plassbesparende formfaktor som er utformet for å forenkle dashbordet.

  • Egendefinerte lydprofiler for hver sone i båten leverer overlegen lydkvalitet.
  • Lydstrømming med Wi-Fi-teknologi gir lyd av høy kvalitet med en raskere dataoverføringshastighet1.
  • Opplev sømløs lydstrømming av høy kvalitet fra musikkapper via AirPlay® 2-programvarefunksjonen.
  • Få stor musikalsk valgfrihet med Fusions PartyBus™-Network-teknologi.
  • Multi-Zone™-teknologien gir deg kontroll over tre separate lydsoner.
  • Styr musikken fra en kompatibel multifunksjonsskjerm (MFD), smartenhet eller Garmin-klokke.
NB: Antenne Fusion MSDAB100A trengs til denne enheten.

UTFORMET OG KONSTRUERT I HENHOLD TIL TRUE-MARINE™-STANDARDER

Apollo WB670-stereoen er bygd på designfilosofien til True-Marine fra Fusion®, og den er testet til et høyt nivå av beskyttelse mot salt, tåke, temperatur, vibrasjoner og UV-stråler.

KOMPAKT DESIGN

Apollo WB670 er utformet for å spare plass ved roret og kan skjules i dashbordet eller monteres på en rekke steder, for eksempel oppbevaringsskap, inne i rorkonsoller og andre skjulte rom.

FUSION DIGITAL SIGNALBEHANDLING (DSP)

Fusion DSP er en enkel, teknisk overlegen lytteopplevelse som optimaliserer lydsignalet som leveres til Fusion-systemet for å produsere overlegen lydkvalitet ved alle volumnivåer i alle lyttemiljøer.

DSP-PROFILER SOM ER ENKLE Å INSTALLERE

Med noen få klikk på en kompatibel smarttelefon er det enkelt å konfigurere DSP-profilene med den kostnadsfrie Fusion-Link™-appen. Du kan konfigurere de forhåndskonfigurerte DSP-profilene én gang og glede deg over lyd med høy kvalitet tilpasset ørene dine og miljøet.

FÅ WI-FI-FUNKSJONER

Koble Apollo WB670 via Ethernet til en trådløs nettverksruter, en Garmin-multifunksjonsskjerm eller et stereonettverk i Apollo-serien, og gled deg over Wi-Fi-lydstrømming og trådløse programvareoppdateringer.

LYDSTRØMMING MED WI-FI

Som den første i sitt slag for båtstereoer kan du glede deg over klarhet og førsteklasses lydkvalitet med Wi-Fi-teknologi, inkludert bekvemmeligheten ved AirPlay 2 fra Apple® og universell plug-and-play (UPnP)1.

TRÅDLØSE PROGRAMVAREOPPDATERINGER

Oppdateringer er nå tilgjengelige fra en kompatibel smarttelefon eller enhet via den kostnadsfrie Fusion-Link-appen. Det er enkelt å holde Apollo-serien oppdatert.

STEREOGRUPPERING

Ved hjelp av gruppering kan du koble sammen flere stereoer i Apollo-serien som er koblet til det samme nettverket, og spille av den samme lydkilden synkronisert på alle stereoanlegg.

VOLUMKONTROLL

Bla gjennom tilgjengelige soner i båten, og gled deg over uavhengig volumkontroll, eller velg ALL-volum for å justere en gruppe stereoanlegg samtidig.

STRØMALTERNATIVER

 Med strømalternativer kan du slå på alle tilkoblede stereoer i Apollo-serien i standby-modus på Fusion PartyBus-Network eksternt fra en annen stereo i Apollo-serien.

HJEMMESONE

Hjemmesonen er den fysiske sonen om bord i båten der stereoanlegget er installert. Når du har justert lyden i en annen sone, kontrollerer stereoen som standard hjemmesonen etter en periode uten aktivitet.

FRIHETEN TIL Å VELGE Å LYTTE TIL DET DU VIL

Dra nytte av de mange tilgjengelige kildealternativene, inkludert AirPlay 2-funksjonen1, Bluetooth®-teknologi, UPnP1, optisk lyd, avanserte SiriusXM®-funksjoner, DAB+-radio, AM/FM-radio, AUX og USB-tilkoblinger.

AVANSERTE SIRIUSXM-FUNKSJONER ER TILGJENGELIGE

I tillegg til at det er lagt til albumgrafikk på skjermen, er et utvalg avanserte funksjoner nå tilgjengelige på SiriusXM.

FULL KONTROLL FRA FJERNKONTROLLEN APOLLO ERX400

Styr Apollo WB670-stereoen ved å koble til den kablede fjernkontrollen Apollo ERX400 via Ethernet, og gled deg over den komplette Apollo-brukeropplevelsen, inkludert PartyBus™-Network-funksjoner.

KONTROLL FRA EN KOMPATIBEL MULTIFUNKSJONSSKJERM

Ser du etter et mer strømlinjeformet system? Du kan koble Apollo WB670 til en kompatibel multifunksjonsskjerm ved hjelp av en Ethernet- eller NMEA 2000®-nettverkstilkobling uten behov for en ekstra kablet fjernkontroll.

KONTROLLER FLERE LYDSONER

Kontroller opptil seks uavhengige lydsoner ved å koble to Apollo WB670-stereoer via Ethernet til en ruter eller Ethernet-svitsj. Du kan kontrollere begge Apollo WB670-stereoene fra én Apollo ERX400 kablet fjernkontroll.

Spesifikasjoner
DAB+/FM DAB+/FM
USB inngang Ja, 1 port
iPod/iPhone kompatibel Ja
Rca-linjeutgang Ja

0 av 0 vurderinger

Legg igjen en produktomtale

Del dine erfaringer med andre kunder.


Kontaktinformasjon

Telefon     51 96 10 70
Adresse    Luramyrveien 53, 4313 Sandnes
Epost        post@brssandnes.no

Åpningstider

Mandag - Fredag   09:00 - 17:00
Lørdag                       10:00 - 14:00
Søndag                      Stengt

© 2023 BRS Sandnes. Alle rettigheter reservert.