JL AUDIO C7-650cw bass mellomtone (stk)

2005854

4 200,-

Fjernlager

16,5 cm (6,5") m/grill fungerer spesielt bra som bass i et 3-veis system.
Produktinformasjon "JL AUDIO C7-650cw bass mellomtone (stk)"

JL Audio C7-650cw - bass mellomtone

6,5-tommers (165 mm) bass, med grill

C7 er et høydepunkt i JL Audio lange historie innen bilhøyttaler-design. Produktene drar nytte av JL Audio's mest avanserte utviklingsverktøy og representerer deres komplette forpliktelse overfor presisjon i alle ledd.

Bass/mellomtonen C7-650cw er utviklet spesielt for å fungere som bass i et 3-veis system, sammen med separate mellomtone -og diskanthøyttalere, eller i 2-veis system sammen med separat diskanthøyttaler. Den er utviklet og spesialbygget fra grunnen av, og gir eksepsjonell lineær slaglengde og enestående frekvenslinearitet. Dette resulterer i solid midbassgjengivelse og naturlig reproduksjon av mellomtonefrekvenser. Forvrengning og ulineariteter er minimert gjennom kritisk optimalisering av dynamisk motor- og fjæringsatferd.

Passive delefiltre er ikke inkludert i C7 serien, da alle høyttalerne er designet for aktive systemer. I stedet anbefaler vi en DSP av høy kvalitet, for eksempel JL Audio TwK ™ 88 eller D8, og en dedikert forsterkerkanal for hver C7-høyttaler i systemet. Nøyaktig oppsett av frekvensutjevning, tidsforsinkelses og delefiltre vil sikre optimal ytelse i bilen.

C7-650cw Designmerknader:

  • Membran og støvhette: Vakuumformet, mineralfylt polypropylenmateriale gir utmerket demping og lav masse. Selve membranen har en mild avbuet profil for å optimalisere frekvensresponsen. En nøye utformet støvhette er festet til membran og spoleform, og forbedrer ytelsene ved høyere frekvenser.
  • Opphengsdesign: Opphenget er designet rundt et bakre oppheng (spider) med lineær profil, laget av en blanding Nomex® og Polyester/bomull. Fremre oppheng er laget av gummi. De to kombineres for å gi optimal demping uten å dempe C7-650cw sin utmerkede vandringskapasitet for tidlig.
  • Motordesign: C7-650cw benytter en magnetisk krets med høy tetthet bestående av en høykvalitets Y35 Strontium/ferritmagnet og en spesielt maskinert T-Yoke motortopologi. Magnetsystemet er nøyaktig optimalisert ved å bruke avanserte FEA-verktøy for å redusere forvrengning og gi lineær motorkraft i hele høyttalerens virkeområde.
  • Den godt dimensjonerte overhengte svingspolen på 32 mm (1,42 tommers) diameter, er viklet med kobbertråd på en spoleform av glassfiber. Den store svingspolen gir ekstra effekthåndteringsevne, og minimerer termisk komprimering og forvrengning ved høyere lyttenivåer.
  • Chassisdesign: Det brukes en spesiallagd kurv av støpt legering. De tynne eikene maksimerer luftgjennomstrømning i bakkant, og JL Audio sin patenterte Elevated Cooling teknologi sikrer god kjøling under hard bruk.

Anbefalt båndbredde:

Med 48 dB / oktavfiltre: 50 Hz - 5 kHz
Med 24 dB / oktavfiltre: 60 Hz - 5 kHz
Med 12 dB / oktavfiltre: 70 Hz - 5 kHz
Bygget i USA med globale komponenter
Selges enkeltvis, med en støpt ramme for grillinnsatser, en finmasket grillinnsats og en spiralgrillinnsats.
Ytelsen til hver C7 høyttaler blir testet og verifisert. Deretter tildeles et unikt serienummer.
Registrer C7-høyttaleren online for å motta en kopi av den spesifikke akustiske testrapporten.

0 av 0 vurderinger

Legg igjen en produktomtale

Del dine erfaringer med andre kunder.


Kontaktinformasjon

Telefon     51 96 10 70
Adresse    Luramyrveien 53, 4313 Sandnes
Epost        post@brssandnes.no

Åpningstider

Mandag - Fredag   09:00 - 17:00
Lørdag                       10:00 - 14:00
Søndag                      Stengt

© 2023 BRS Sandnes. Alle rettigheter reservert.