Alpine ILX-F903D multimediastasjon

2005352
Antall på lager: 1

9 995,-

Alpine ILX-F903D er neste generasjon multimedia spiller med benevnelse HALO9. Her får en stor 9 tommers berørings skjerm, med Apple Carplay og ANDROID auto.
Produktinformasjon "Alpine ILX-F903D multimediastasjon"

Alpine ILX-F903D multimedia spiller

Alpine ILX-F903D er neste generasjon multimedia spiller med benevnelse HALO9. Her får en stor 9 tommers berørings skjerm, Apple Carplay og ANDROID auto i en 1-Din størrelse chassi. ILX-F903D er spekket med funksjoner og muligheter for tilkobling av lyd og bilde kilder. Koble til smart telefonen din og få tilgang til APPER, spillelister, Spotify og Navigering. Alle funksjoner betjenes via en 9″ berøringsskjerm eller stemmestyring. Velg blant favoritt kanalene dine på DAB og få opp informasjon om program, hvem som spiller og hva sangen heter, alt på en 9″ skjerm som er en fryd å bruke.

Alpine ILX-F903D har med sitt design og utstyrs nivå satt en ny standard når det kommer til 1-Din spillere. Med sin 9″ store skjerm har du full kontroll på den avanserte multimedia enheten. Koble til smarttelefonen din og benytt deg av fordelene som du har ved bruk av Apple Carplay eller ANDROID auto. Benytt deg av SIRI eller Google Assistent og bruk stemmen til å bestemme hva du ønsker å høre på av musikk, eller ring en venn. Alle funksjoner utført trafikk sikkert og uten å ta øynene fra veien.

Lydinnstillinger

Alpine ILX-F903D har en av de mest avanserte lyd-justeringer på markedet. Her får du 3 linje utganger på 4 volt, 6 kanals digital tids korreksjon, 9 bånds Parametrisk Equalizer, digitalt delefilter og en mengde av andre justeringer som kan gjøres fra berøringsskjermen. Alpine har i tillegg lagt inn tilpasning av lyd etter biltype, og den er klar for TuneIt APP 

WhatsApp

Nå tilgjengelig for Apple CarPlay og Android Auto! Bruk WhatsApp til å kommunisere med vennene dine på en enkel og trygg måte mens du kjører. Du kan diktere nye meldinger eller la Siri lese opp meldingene dine mens du har fokus på kjøringen.

Spotify

Spotify er tilgjengelig for både Apple CarPlay og Android Auto og har samme søke og avspillings funksjonalitet som applikasjonen på din smarttelefon.

Amazon Music

Dette er en fantastisk APP for alle Amazon Prime Musikk brukere. Tilgjengelig for både Apple CarPlay og Android Auto, gir denne APPEN deg tilgang til millioner av sanger på veien, alt kontrollert fra en 9-tommer berøringsskjerm.

Waze

Alpine ILX-F903D har mulighet til å styre WAZE, en GPS kjøre/navigasjons app. WAZE er en sosial GPS kjøre/navigasjons APP som tilbyr kart, sanntidstrafikk og diverse annen informasjon.

Apple CarPlay

Koble din I-Phone til USB porten på din Alpine Halo9 enhet og start Apple CarPlay for kommunikasjon og navigasjon eller hold deg underholdt med dine smarttelefon applikasjoner. Ser du etter bensinstasjoner, restauranter eller kaffer? Nye knapper på navigasjonsskjermen hjelper deg raskt å finne den nærmeste plassen og estimere hvor lang tid det tar å komme seg dit. Trykker du navigasjons knappen under skjermen to ganger, aktivere du Apple CarPlay navigasjon uten å gå via mange meny punkter. Apple CarPlay er kompatibel med I-Phone 5 og nyere. De fleste APPER er Siri optimalisert, for enklere og sikrere betjening.

Android Auto

Android Auto er designet med sikkerhet i tanken. Enkelt og intuitivt grensesnitt som også kan motta kommandoer fra stemme og rattkontrollen minimerer distraksjoner slik at du kan fokusere på veien. Android Auto viser deg automatisk verdifull informasjon og organiserer disse i enkle kort som dukker opp når du trenger disse. Android Auto kan også koble til navigasjons antennen til iLX-F903D for ytterlig forbedret nøyaktighet når du bruker navigasjons APPER. La Google Maps lede an veien. Det er enkelt finne frem med stemme guide, live trafikk informasjon, felt guide og mer. Android Auto er designet med sikkerhet i tankene.

Bluetooth

Alpine ILX-F903D har mulighet for både Bluetooth musikk avspilling og hands free. Kombinert med den store skjermen har du full oversikt over musikken som spilles, samt kontaktene lagret på telefonen din.

Ryggekamera

Ønsker du bedre oversikt bak bilen, har spilleren ryggekamera inngang som legger inn bilde fra kamera når bilen settes i revers. Ideelt hvis en kjører mye med tilhenger og trenger å se tilhenger kroken når en rygger inntil. Ryggekamera inngangen kan også aktiveres via ett ikon på skjermen, hvis en har behov for å sjekke last eller kobling mens en er i fart. Anbefalt kamera Alpine HCE-C1100, ett plasseringsvennlig lite kamera med høy kvalitet.

Ønsker du ett lite og plasserings vennlig kamera, kan vi anbefale den nye HDR serien fra ALPINE.

Se demo av HDR serien kamera fra Alpine HER


0 av 0 vurderinger

Legg igjen en produktomtale

Del dine erfaringer med andre kunder.


3 %
Alpine HCE-C1100
1 995,- 2 057,-

Kontaktinformasjon

Telefon     51 96 10 70
Adresse    Luramyrveien 53, 4313 Sandnes
Epost        post@brssandnes.no

Åpningstider

Mandag - Fredag   09:00 - 17:00
Lørdag                       10:00 - 14:00
Søndag                      Stengt

© 2023 BRS Sandnes. Alle rettigheter reservert.