Alpine EZi-DAB-BT

2004922

1 998,-

Fjernlager

EZi-DAB-BT fra Alpine er en avansert DAB løsning til bil med innebygget blåtann hands-free som er enkel og kjapp å plassere. I de fleste tilfeller trenger du ikke verktøy engang, kun noen enkle steg og du er oppe og kjører.
Produktinformasjon "Alpine EZi-DAB-BT"

Alpine EZi-DAB-BT – avansert DAB adapter med blåtann

Alpine EZiDAB BT er en avansert DAB løsning til bil med innebygget blåtann hands-free som er enkel og kjapp å plassere. I de fleste tilfeller trenger du ikke verktøy engang, kun noen enkle steg og du er oppe og kjører.

Alpine EZiDAB BT fungerer sammen med din eksisterende bilradio via en enkel aux-inn kabel, eller overføring via FM frekvens. En trådløs kontrollenhet plasseres hvor det måtte passe deg best sammen med en diskret vindusantenne. Det har aldri hvert enklere å lytte til digital radio og musikk fra din telefon og samtidig få et blåtann handsfree sett i bilen.
Kos deg med det brede utvalget av støyfrie DAB+ stasjoner, pluss favoritt musikken på din telefon, tablet eller musikktjenester som Spotify på farten ved bruk av Pure Go app for iOS og Android enheter.

Alpine EZiDAB BT er den enkleste løsningen for å oppgradere bilradio i bil, van eller lastebil uten å bytte den ut.

Få mer ut av digital radio

Med en DAB/DAB+ radio får du god detaljert lyd og tilgang til innhold som kun tilgjengelig via digital radio.

Trådløs musikk og handsfree samtaler

Med den innebyggede blåtann funksjonen i Alpine EZiDAB BT kan du kose deg med dine egne musikk valg og trygg bruk av telefon. Par din telefon eller tablet med enheten og lytt til din egen musikk kolleksjon, eller strøm favoritt musikken din trådløst gjennom ditt eksisterende lyd system. Den samme tilkoblingen lar det håndtere telefonsamtaler på farten.

Personlig mobil assistent

Set påminnelser, sjekk vær og trafikk informasjon mm. med et enkelt trykk  på en knapp, uten å være i kontakt med telefon. Snakk direkte til din iOS / Android telefons digitale assistent og lytt til et høyt og tydelig svar gjennom bilens høyttalere. (Krever iOS8 eller Android 5.0 og høyere)

Spotify kontroll

Få enkel og trygg i-bil tilgang til dine Spotify spillelister med det enkelt kontrollerte EZI-DAB-BT fjernkontrollen med klart display. Naviger gjennom spillelister, album og artister på telefonen uten å berøre den. (Funksjonen krever Spotify Premium)

Lås opp smarte funksjoner

Lås opp smarte funksjoner på din EZi-DAB-BT ved å laste ned og kjøre Pure Go companion  gratis App for iOS og Android. Pure Go kjører i bakgrunnen på telefonen din og kobler til din EZi-DAB-BT over blåtann og åpner for smarte funksjoner i farta

Oppdag ny musikk og tag spor*

Hører du musikk du digger på digitalradio? Bruk Go knappen på EZi-DAB-BT til å tagge sporet. Disse sporende blir så identifisert og kan da direkte bli lagt til en Spotify spilleliste som du kan lytte til når du måtte ønske. (*betalbar tjeneste etter en 12mnd gratis periode)

Digital Tick

Alle våre EZi-DAB produkter er Digital Tick godkjente, så du er forsikret og klar for den fremtidige FM til digital radio overgangen.

Enkel å installere

EZi-DAB-BT er designet for at du skal kunne installere det i bilen selv. I de fleste tilfeller trenger du ikke et verktøy engang. Kun noen enkle steg og du er oppe å kjører. EZi-DAB-BT fungerer mot ditt eksisterende lyd system enten ved bruk av en enkel AUX-inn kabel, eller ved å overføre signalene via en ubrukt FM kanal. Produktet består av en trådløs, lekker og plasseringsvennlig fjernkontroll og en diskret vindus antenne. Det har aldri hvert enklere å lytte til digital radio og musikk fra din telefon og samtidig få et blåtann handsfree sett i bilen.

Egenskaper

Generelt

 • I-bil digital radio og lyd adapter
 • Innebygget blåtann modul
 • Handsfree ringing : HFP (Hands Free Profile)
 • Musikkstrømming: A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) kompatibel
 • Musikkstrømming kontroll: AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile) Ver.1.4 > kompatibel
 • Installasjon: Plasseringsvennlig display og kontrollenhet
 • DAB Tuner: Minne innstilling 20 forhåndsvalg /DAB/FM stasjoner
 • Støtter DAB

Innhold i eske

 • Mottaker
 • Trådløs kontrollenhet
 • Mikrofon
 • Magnetisk jordings ledning
 • DAB film antenne
 • Batterier (2x AAA)
 • Brakett til trådløs kontrollenhet
 • 12v strøm adapter
 • Selv klebende kabel klips
 • Vaske wipes
 • Dokumentasjon

0 av 0 vurderinger

Legg igjen en produktomtale

Del dine erfaringer med andre kunder.


Kontaktinformasjon

Telefon     51 96 10 70
Adresse    Luramyrveien 53, 4313 Sandnes
Epost        post@brssandnes.no

Åpningstider

Mandag - Fredag   09:00 - 17:00
Lørdag                       10:00 - 14:00
Søndag                      Stengt

© 2023 BRS Sandnes. Alle rettigheter reservert.